Ads 468x60px

19 Aralık 2010 Pazar

Muhteşem Yüzyıl’ başlıyor



SHOW TV’nin yeni dizisi ‘Muhteşem Yüzyıl’ın çekimleri başladı. Kanuni Sultan Süleyman’ı canlandıran Halit Ergenç, kamera karşısına geçti

Yılın en iddialı yapımlarından biri olan ve Kanuni Sultan Süleyman’ın hayatının anlatıldığı ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisi için geri sayım başladı. Kısa bir süre sonra SHOW TV’de yayınlanmaya başlayacak dizide Kanuni Sultan Süleyman karakterini canlandıracak olan Halit Ergenç kamera karşısına geçti.

Yapımcılığını TİMS Productions’ın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay’ın yazdığı, yönetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan’ın yaptığı dizi, 1500′lü yıllarda Kanuni Sultan Süleyman’ın tahta çıkmasıyla başlayıp Hürrem’le tanışmasının ardından ‘Muhteşem Süleyman’ ismini kazanma sürecini anlatıyor.

HÜRREM SULTAN KİM?
Halit Ergenç’in yanı sıra Nebahat Çehre’nin de rol alacağı dizide ‘Hürrem Sultan’ı Almanya’da yaşayan bir Türk kadın oyuncunun canlandırması bekleniyor.

4. Murad’a rakip olacak
‘MUHTEŞEM Yüzyıl’ın 1981 yılında çekilen ve TRT’de yayınlanan ‘Sultan 4. Murad’ adlı diziden sonraki en büyük padişah dizisi olması bekleniyor. Sultan 4. Murad’ı Cihan Ünal’ın canlandırdığı dizi uzun bir süre ekrana gelmiş ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olmuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder